söndag 6 mars 2011

I just spitted out a filling

Jag spottade ut en plomb i Dehli och fick darfor lite hastigt och lustigt besoka en tandlakare har efter att ha dott i tandvark en hel natt. Det var ju frid och frojd forrutom att det inte var plombtandens fel, utan en javla visdomstand som tycker att det ar lage att se dagens ljus precis ljust nu. Men jag overlever nog. Pa smartstillande som man blir lite lagom groggy pa om inte annat. Ikvall ar var sista i Kovalam, imorn drar vi en bit norrut for att aka husbat och besoka teodlingar. Eftersom vi har rakat bli stammisar pa lite olika stallen har strandjobbarna full koll pa oss och vet allt om hur mycket vi har rakat betala for nagon valdigt overprisad fruktsallad. Har behovs ingen storebror. Frukttanterna vet allt. Det ska bli ganska skont att slippa alla annanasintriger nu. Ikvall ar vi inbjudna pa invigning nar en resturang oppnar en vaning till. Det blir nog spannande.
Hoppas ni dar hemma har haft en fin helg. Det har vi haft.

krampusshej

2 kommentarer:

Mamma Fia sa...

Fin helg...ca 18-20 timmars ideellt arbete på ridklubben...sug på den ni badande och fruktätande små fjollor. Gabbe sjuk och snorig.Klarar knappt att sitta vid datorn.
Fortsätt att var rädda om er och ha kul !

Många kramar!

Anonym sa...

Hej på er ungdomar! Här hemma är allt bra. Farfar har kommit hem,skönt. Var rädda om er o ha det bäst. KRAMAR till er alla