lördag 12 mars 2011

Saker som indier verkar gilla

1. Bygga saker och dopa dem till nagot med Tower
2. Stalla stolar pa rad och riktat mot det som ar grejen. Vid havet ar stolarna riktade mot havet och sa vidare.
3. Farg. Ju mer kulort desto battre. Om man kan mala sitt hus i bubbelgumsrosa sa gor man det. Inga konstigheter. Roligt att jamfora med Sverige dar man maste fa tillstand for att mala sitt hus i en avvikande farg.

3 kommentarer:

Mamma Fia sa...

Hej!
Ryktet går att Matildas mage och indisk mat inte alltid passar ihop.
Glöm inte att dricka och få i dig salt/socker!Jag följer er resa på Google.earth så Munnar har jag besökt. Slapp serpentinvägen utan kom mer ovanifrån. Ni kanske vet att det har varit en jätte-jordbävning med åtföljande sunami i Japan. Helt overkligt!Just nu är jag glad och tacksam att ni befinner er i en bit därifrån. Kram och puss!

Anonym sa...

En Rickshaw-chaffis berattade for oss och sa att det var mycket farre fraktfartyg an vanligt vid den har hamnen pa grund av tsnunamin. Vi ar ocksa glada over att vara dar vi ar. /Malin

Carol sa...

Ville bara säga att jag läser och tänker på dig. Sjukligt jobbiga problem du har med solning och böcker. Här hemma är allt som vanligt och alla fina finns kvar. Ska hem till My och täta hennes fönster i dag, kult. Och på torsdag är det nöjesguidenfest med Ylva och My och gratis öl, Kult.
Längtar efter dig och tråkigt att höra om tanden.
Pössar!