tisdag 30 september 2008

Idol och spöken.

Insåg att det är kvalvecka i Idol. Det är alltså därför det är Idol, Idol, Idol överallt (även här). Ikväll var det killarnas tur. De hade förvisso inga långa plastnaglar, men den som stylar dem borde ju få sig en ordentlig avhyvling. Shit, vad är det med dem? Det är inte lite häftigt med hängslen och tumringar. Det är bara fult! och de där näsdukarna de envisas med att knyta lite slarvigt runt handleden? va? I don't get it! Ingen med lite självaktning borde gå med på det.
Jag pratar ganska ofta som saker som stör mig och det här har verkligen lyckats sneaka till sig en hög placering på den listan.

Annars så börjar jag bli ganska slut nu, det här med 12-dagars veckor är rätt tufft. I synnerhet om man vill ha ett liv utanför skola och jobb också, menmen. Det går. Förstås.
Imorn ska jag träffa My. Vi planerar för tillfället att skaffa oss en lägenhet tillsammans, gifta oss och ha ett harem av unga älskare. Det är förmodligen en ganska bra lösning.

30/10 kör vi ny omgång av Exil. Det kanske rentav blir en blandskivsbytessession, det vet vi inte riktigt än. Det vet vi är att det blir en kväll med grymt bra musik och trevlig stämning. Vi kommer spela massor av hitz! Man kanske rentav skulle köra på spöktema, i anknytning till Halloween. Finns ju massor med bra låtar med spöken i titeln.
Mattias Alkberg BD - Med spöken
Laura Marling - Ghosts
Band of Horses - Is there a ghost
Teenage Bad Girl - Ghosthouse
Spoon - The ghost of you lingers

Inga kommentarer: