onsdag 31 augusti 2011

Om välförtjänta belöningar

När Patti Smith fick Polarpriset och blev rörd till tårar av de fina tolkningarna på hennes låtar och över den vackra motiveringen till hennes vinst så bölade även jag. Jag blev också glad över att det var så många tjejer på årets gala. Att de lät Patti Smiths arv förvaltas på det sättet, att låta det stiga rakt ned till starka, begåvade tjejer. Sen var det fint att de spelade lite nordisk folkmusik till Kronos ära. Det gillade jag.
En annan sak, varför har Veronica Maggio bara ett enda ansiktsuttryck? Jag förstår inte vad som har hänt med hennes mimik? Hon är som någon sorts vaxdocka. Hon skulle tjäna på att le lite. Jag hoppas hon går hem och kollar hur glad Patti Smith var, då kanske mungiporna mjuknar.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!

Jag blev så rörd när jag såg Pattis tårar när First Aid Kit spelade - de var helt fantastiska! Och håller med om att det var kul att se låtarna framföras av tjejer, alla borde varit det.
Tänkte också på Veronica Maggios stelansikte hela hon var som en docka, var hon väldigt nervös eller ser hon alltid ut så på scen?

Det hade i alla fall varit fint Patti hade bjudit med First Aid Kit att spela med henne på onsdagskonserten.

/Erika

Anonym sa...

Hmm nu länkades min kommentar till min gamla blogg. How strange!

Malin sa...

Jag tycker Maggio alltid ser likadan ut, hon har bara ett ansiktsuttryck. Tänker alltid på Zoolander när jag ser henne.