söndag 22 februari 2009

För tjyven storstan.

Snöbollskrig, middag, födelsedagskalas, en ACDC-indian från Luleå, sportlovsDebaser,en massakerad semla,skofynd och massor med roliga människor. Det är vad min lediga helg har innefattat. Jag har bevisat att jag fortfarande kan laga mat. Om jag vill. Det har även varit dialekternas helg. Östgötskan har gått varm. Det bästa är att ingen kan härma den särskilt bra, hur mycket folk än försöker så blir det bara halvmesyrer. Ingen lyckas med vokalerna, jag förstår inte hur det kan vara så svårt?

Gick vilse i Blåsut igår efter Lindas födelsedagsbjudning. Det snöade, jag lyssnade på musik och det var så otroligt mysigt. Trodde inte man kunde få frihetskänslor av att gå bort sig.
Träffade två tunisier i kön och passade på att prata lite franska. Det är fantastiskt hur mycket bättre man är på det efter några öl. När taklamporna tändes på Debban utbröt ett gigantiskt snöbollskrig på Karl Johans torg. Kombinationen alkohol och snö fick folk att bli som barn. Det var nog inte bara jag som åkte hem med blöta vantar. Efter att ha pratat jordens överjävligaste östgötska på Debban så blev vi kändisar i korvkioskkön. Jag blir glad av gatukök som har vegokorv på menyn och av alla roliga samtalar som bara råkar uppstå.

Inga kommentarer: